Menu

Informatie

Verloskundigenpraktijk Enkhuizen & Andijk | Terug op de werkvloer
3034
post-template-default,single,single-post,postid-3034,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Terug op de werkvloer

Terug op de werkvloer

Na een periode verlof die er helaas héél anders uit zag dan we graag zouden willen, probeer ik (Petra) langzaamaan weer wat werkzaamheden op te pakken. Jullie kunnen mij de komende periode weer tijdens het spreekuur tegenkomen ( zo’n 3 uur per week). Vanaf 20 november ga ik weer hele dagen spreekuur draaien en zal ik ook weer wat diensten doen. Emma zal de komende periode nog bij ons blijven waarnemen, dus dan zullen jullie één van ons vieren treffen!

Daarnaast ben ik vorige week met de opleiding ‘echoscopie in de verloskunde’ begonnen!! Deze opleiding hoop ik in april 2018 af te ronden, zodat Ellen en ik het stukje echoscopie samen kunnen oppakken in de praktijk! Eén dag per week zal ik stage gaan lopen bij Eva van Hoorn, dus ook daar kunnen jullie mij tegenkomen.