Menu

Informatie

Verloskundigenpraktijk Enkhuizen & Andijk | Roken? Ik Stop Ermee!?
3234
post-template-default,single,single-post,postid-3234,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Roken? Ik Stop Ermee!?

Roken? Ik Stop Ermee!?

Collega Petra had een goede vriend die al 40 jaar rookte en met één cursusavond van 4,5 uur gestopt is (en dit is al ongeveer een half jaar geleden en hij is nog steeds gestopt!). Ik (Ellen) raakte nieuwsgierig en ging vorige week dinsdag 4 december als niet-roker naar een stoppen-met-roken-cursus. Wat heb ik veel bij geleerd en nieuwe dingen gehoord! Een ontzettend praktische, humoristische cursus met een hoog stop percentage. Voor wie nieuwsgierig is, voor zowel zwangeren als hun rokende partners: http://www.ikstopermee.nl/.

NA ÉÉN CURSUS VAN 4,5 UUR NOOIT MEER ZIN IN EEN SIGARET ?!
Ik Stop Ermee helpt u van het roken af zonder hulpmiddelen, trucjes, enge plaatjes of gewichtstoename. De cursus is interessant, grappig en gezellig (met rookpauzes) en het goede nieuws is dat stoppen verrassend eenvoudig is, tenminste als u het goed doet. Onze methode is uniek. Het geheim van de cursus is dat alle raadsels rondom het roken worden ontrafeld. Daarna is stoppen zo makkelijk, het is bijna leuk.

Stop ermee!