Menu

Informatie

Verloskundigenpraktijk Enkhuizen & Andijk | Petra met zwangerschapsverlof
3166
post-template-default,single,single-post,postid-3166,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Petra met zwangerschapsverlof

Petra met zwangerschapsverlof

Vorige week is mijn zwangerschapsverlof begonnen. Bijna 35 weken zwanger nu, wat gaat het snel! Wij zijn er al helemaal klaar voor; het wiegje staat te wachten, de babykamer is al weken af… Maar vooral onze armen kunnen niet wachten om gevuld te worden met onze regenboogbaby. Ik ga er maar van uit dat de kleine meid nog 7 weken in mijn warme buik blijft zitten, dan kan het alleen maar meevallen als ze eerder komt!

Tot nu toe spiekte ik elke dag nog even of er nog iemand bevallen is, ik kon het nog niet helemaal loslaten en was natuurlijk ook heel erg nieuwsgierig naar alle bevalverhalen :). Maar nu heb ik me dan vandaag echt uitgelogd op het systeem (nu maar afwachten of ik me volgende week niet weer stiekem inlog hihi).

Ik wens alle dames die ik niet meer tegenkom een goede zwangerschap, een bijzondere bevalling en een heel gelukkige kraamtijd toe! En natuurlijk heel veel geluk met al die prachtige wondertjes. Voor alle andere dames, ik zie jullie weer terug in oktober 🙂 Ellen, Mieke & Emma staan dag en nacht voor jullie klaar!

Liefs, Petra