Informatie

Oproep voor onderzoek OuderTeam.nu

Oproep voor onderzoek OuderTeam.nu

OuderTeam.nu is een nieuw programma dat zich richt op het versterken van de samenwerkingsrelatie tussen ouders. OuderTeam.nu is opgezet voor toekomstige en beginnende ouders, het is is een programma met leuke, leerzame filmpjes, vragenlijsten en informatie over ouderschap en kinderen.

Wat is OuderTeam.nu?

Als je in verwachting bent van een kindje breng dit veel nieuwe gedachten en veranderingen met zich mee. Wat verandert er bijvoorbeeld in de relatie met je partner? Welke dingen zijn belangrijk om met elkaar bespreken om goed voorbereid te zijn op een baby en hoe vormen jullie samen een goed team voor jullie kindje? Waarom is een veilige hechting zo belangrijk en wat is belangrijk om te weten over de ontwikkeling van je baby? Om meer aandacht te geven aan dit belangrijke onderwerp start de Hogeschool Leiden een onderzoek naar het programma OuderTeam.nu.

Deelname aan het onderzoek en dus aan het programma is gratis! In de bijgevoegde afbeelding is meer informatie te vinden en is te vinden hoe je je op kunt geven voor dit onderzoek.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.